A BANNA övterelő egy kiváló minőségű magyar termék, mely a kismama számára kényelmesebbé, a baba számára pedig biztonságosabbá teszi az autózást. Használata egyszerű: az övterelőt az autó ülésére kell helyezni, majd a háttámla mögött csattal rögzíteni. A rögzítő pánt hossza állítható, így minden autósüléshez ideális! Ráülve a megszokott módon becsatoljuk a biztonsági öv­et, majd az alsó szárát tépőzárral és a patentokkal a két comb között rögzítjük. A BANNA övterelők alapanyagainak kiválasztásánál, és a gyártás során is a legnagyobb gondossággal jártunk el, hogy vásárlóinkhoz a legjobb minőségű termékek kerüljenek. Termékeinket a ÉMI-TÜV SÜD Kft. KERMI osztálya vizsgálta be. A bevizsgálásról készült jegyzőkönyv megtekinthető itt.

A BANNA övterelő kétféle változatban kapható:

A nagyobb biztonság érdekében kérjük, mindig kövesse az övterelő használati utasítását, mely természetesen minden BANNA termék csomagolásában megtalálható.
Bár az övterelő használata mindenképpen kényelmesebbé teszi az utazást a várandós­ság ideje alatt, a biztonság több tényező függvénye. Sajnos bármikor adódhat olyan körülmény, amely váratlan eseményekhez vezethet. Kérjük, gondoljon arra, hogy a balesetek megelőzésének legjobb módja a gondos és körültekintő közlekedés. Cégünk az övterelő használata során keletkezett esetleges személyi károkért felelősséget nem tud vállalni.